Animalpolitics.gr
Η ζωή στο περίπτερο 177 του Vegan Life Festival

Η ζωή στο περίπτερο 177 του Vegan Life Festival

Έγινε φέτος επιτέλους το αγαπημένο μας Vegan Life Festival (VLF). Πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, κατά κύριο λόγο νέες και νέοι, επισκέφθηκαν την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τα δεκάδες περίπτερα της Έκθεσης. Ο Φραγκίσκος, η ‘Έλλη, ο Πάνος και τα άλλα παιδιά του VLF επιμελήθηκαν μια άρτια διοργάνωση, που πρόσφερε σε όλες τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες γνώση, χαρά, κοινωνικότητα!


Μερικές από τις προσωπικότητες που μας επισκέφτηκαν στο περίπτερο 177: Γιώργος Κοψιδάς, Γιώργος Δημητρίου, Γιάννης Καραούζας, Σταματίνα Σταματάκου!

Φέτος, για πρώτη φορά ήμασταν κι εμείς παρόντες στο VLF. Η εφημερίδα μας, το Animal Politics Poster (APPO) ενοικίασε το περίπτερο 177, που μετατράπηκε σε χώρο συνάντησης των επισκεπτών και των εκθετών με τις ιδέες της Πολιτικής Φιλοζωίας και τον φορέα τους στην Ελλάδα, το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα (ΚΓΤΖ).


  
 
Οι εκδηλώσεις στο περίπτερο 177: Νίκος Γαϊτάνος, Κατερίνα Παπαποστόλου, Νίκος Ράπτης και Δημήτρης Χ!


Το περίπτερο φορτώθηκε από νωρίς από τα είδη της καμπάνιας «Μαζί για τα Ζώα» του ΚΓΤΖ (φανελάκια, μάσκες, κονκάρδες, κούπες, τσάντες κ.λπ), με πολλά τεύχη του APPO κ.λπ. Οι εθελοντές, μέλη και φίλοι του κόμματος, εξασφάλισαν τη λειτουργία του περιπτέρου με άνεση, τα δύο δωδεκάωρα που διήρκησε του φεστιβάλ, το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2021.

Δεν θέλαμε να έχουμε ένα νεκρό περίπτερο, γι’ αυτό φροντίσαμε να διοργανώσουμε διάφορα events, που θα έδιναν στους επισκέπτες του VLF μια επιπλέον ευκαιρία, παράλληλα με τις πολλές και σημαντικές που πρόσφερε διαρκώς το κεντρικό πρόγραμμά του φεστιβάλ.
 
  
Τα μέλη του ΚΓΤΖ Ελένη Κλήμη, Φρανκ Μάγερ, Νίκος Ράπτης και Αστραδενή-Μαρία Σκούρτα επισκέπτονται τις/τους εκθέτες του VLF και τις/τους ενημερώνουν για την ίδρυση του κόμματος 

Το Σάββατο φιλοξενήσαμε τους συγγραφείς Νίκο Ράπτη και Κατερίνα Παπαποστόλου, που υπέγραψαν αντίτυπα των βιβλίων τους για τους επισκέπτες του περιπτέρου μας. Η δασκάλα και ιδρύτρια των Zω.Ε.Σ. μάλιστα έφερε μαζί της την Διώνη, την κακοποιημένη και αδέσποτη σκυλίτσα που υιοθετήθηκε και πλέον θεωρείται βασική συνεργάτης του μεγάλου έργου ενημέρωσης των παιδιών στη φιλοζωία που έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η Κατερίνα.

Την Κυριακή, ο Δημήτρης Μαύρος (alias Dimitri X) διασκέδασε τους επισκέπτες του περιπτέρου μας με ταχυδακτυλουργικά κόλπα! Σημαντική ήταν η παρουσία του vegan chef Νίκου Γαϊτάνου, που είχε την γενναιοδωρία να διανείμει δωρεάν και να υπογράψει διακόσια αντίτυπα που κλασικού του βιβλίου «My Vegan Workshop Recipes». Περιττό να πούμε πως σχηματίστηκαν ουρές στο περίπτερο και τα βιβλία «έφυγαν» σε λιγότερο από σαράντα λεπτά!
 
  
 

 
Μερικές και μερικοί από τους εθελοντές που εξασφάλισαν τη λειτουργία του περιπτέρου 177 του Animal Politics Poster: Νταϊάνα Φακιολά, Δημήτρης Πέτρου, Βιολέττα Βάλτσικ, Μυρτώ Τζώρτζου, Ρόζα Ρούσσου, Δημήτρης Μαύρος, Ηλίας Τσώλης, Γιώργος Έγκαρχος. Ήταν κι άλλες/άλλοι, τις/τους ευχαριστούμε όλες/όλους ❤️  

Το πρωί της Κυριακής, μερικά μέλη του ΚΓΤΖ (Ελένη Κλήμη, Φράνκ Μάγερ, Νίκος Ράπτης, Μαρία-Αστραδενή Σκούρτα) επισκεφθήκατε όλα τα περίπτερα των εκθετών του VLF και «συστηθήκαμε», χαρίζοντας μια τσαντούλα με μερικά φύλλα του APPO, μια κονκάρδα κ.λπ.

Το περίπτερο 177 επισκέφθηκαν πολλοί γνωστοί φιλόζωοι, όπως η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, ο ερευνητής Γιάννης Καραούζας, ο αιρετός Περιφερειακός Σύμβουλος της «Οικολογικής Συμμαχίας Αττικής» Γιώργος Δημητρίου, ο Social Media Coach Αλέξανδρος Φατσής κ.ά. 

Σημαντική στιγμή ήταν όταν μας επισκέφθηκε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σκουλούδης του zougla.gr. Ο Σωτήρης έκανε ένα σημαντικό ρεπορτάζ για το VLF και ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για το περίπτερο και για τις ιδέες μας! Μάλιστα συμπεριέλαβε μια συνέντευξη με το μέλος μας Νίκο Ράπτη στην εκπομπή του!

 
Η συνέντευξη του μέλους του ΚΓΤΖ Νίκου Ράπτη στον δημοσιογράφο Σωτήρη Σκουλούδη

 
Περιμένουμε με πολλή προσμονή τις επόμενες ευκαιρίες για να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να γνωριστούμε και να συντονιστούμε για τον κοινό μας αγώνα, μαζί για τα ζώα!  


Γίνε Μέλος ή Φίλος Σήμερα

Υποστήριξε ενεργά το κόμμα για τα ζώα, πάρε αποφάσεις, ανάλαβε δράση.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
Back To Top
animalpolitics.gr