Animalpolitics.gr
Επιστολή προς τις/τους Προέδρους των Φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων.

Επιστολή προς τις/τους Προέδρους των Φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων.

Κυρίες/οι,

Με αυτή την επιστολή, το Κόμμα για τα Ζώα Ελλάδος στοχεύει, αφ’ ενός, στην ενημέρωσή σας, όσον αφορά το όραμα, τους στόχους και τις αξίες στις οποίες πιστεύουμε και αφ’ ετέρου στην συσπείρωση όλων των φιλοζωικών δυνάμεων του τόπου μας, σε μία προσπάθεια η φωνή, αυτών που δεν έχουν φωνή, να ακουστεί επιτέλους μέσα στον βωμό της Δημοκρατίας, για να έχουν τα μη ανθρώπινα όντα, τη θέση και τα δικαιώματα που τους αξίζουν.
 

Το Κόμμα για τα Ζώα στοχεύει στην απελευθέρωση των ζώων. Εκφράζουμε στην πολιτική σκηνή τα δικαιώματα όλων των ζώων. Στον Πλανήτη μας, ο άνθρωπος εκπροσωπεί μόλις το 0.01% της βιομάζας. Τα άλλα ζώα «βαραίνουν» πεντακόσιες φορές περισσότερο! Κι όμως, η φωνή τους δεν ακούγεται στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Απουσιάζει από τα αντιπροσωπευτικά μας όργανα. 

Εμείς πιστεύουμε πως χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, που να υπηρετεί τα συμφέροντα όλων, όχι μόνο του… 0.01%!
 
 
Δηλώνω συμμετοχή στο event της ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στο Facebook!
https://www.facebook.com/events/646383160261184

Κόμματα σαν το δικό μας λειτουργούν σήμερα σε δεκατρία κράτη μέλη της ΕΕ -και σε πάνω από είκοσι κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε εκλέξει ευρωβουλευτές, βουλευτές και πολλούς περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, σε πολλές χώρες. Είμαστε το πρώτο αυθεντικό πολιτικό προϊόν του 21ου αιώνα και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πολιτικό κίνημα στον κόσμο.

Φέρνουμε στην πολιτική ένα απλό, αλλά σημαντικό μήνυμα: η απελευθέρωση των μη ανθρώπινων ζώων είναι κρίσιμη, για τα ίδια και για την ευημερία, την ειρήνη και την ελευθερία των ανθρώπων. Η Κλιματική Αλλαγή, η προστασία της Βιοποικιλότητας, η Βιωσιμότητα, εξαρτώνται, όλα, από την αλλαγή του τρόπου που φερόμαστε στα ζώα. 

Μόνο αν αναγνωρίσουμε αυτήν την πραγματικότητα, μπορούμε να έχουμε πολιτικές πραγματικά ωφέλιμες, για τα ζώα, τη φύση και τον άνθρωπο.

Σας καλούμε σε μία Πανελλαδική συσπείρωση, ώστε το ισχυρό φιλοζωικό κίνημα της Ελλάδας, να απλωθεί σαν ένας καταρράκτης συμπόνιας και ενσυναίσθησης, που θα καταλύσει κάθε εχθροζωική λαϊκή φιλοσοφία, που πηγάζει από έλλειψη παιδείας και πολιτισμού. 

Το Κόμμα για τα ζώα δεν είναι φιλοζωικός σύλλογος.

Είναι μέρος μιας παγκόσμιας Πολιτικής Φιλοζωίας, που χρειάζεται την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας, για να γιγαντωθεί και να προσφέρει στα πολύπαθα ζώα, την φωνή που δεν έχουν, την ευζωΐα που δικαιούνται, τα δικαιώματα που στερούνται.

Ελάτε κοντά μας. Ελάτε να γνωρίσετε τις αρχές και τις θέσεις του Κόμματός μας. Ας βάλουμε τέλος, όλοι μαζί,  στην Κρατική ολιγωρία, στις φρούδες υποσχέσεις, στα νομοσχέδια που δεν εφαρμόζονται, στην βαναυσότητα και τα εγκλήματα κατά ζωής, των συνοδοιπόρων μας σε αυτόν τον πλανήτη.

Θα σας περιμένουμε την Κυριακή 04/12 στις 6 το απόγευμα σε μία φιλόξενη διαδικτυακή συνάντηση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το Κόμμα για τα Ζώα και τα μέλη του, να ενημερωθείτε, να εκφράσετε τις τυχόν απορίες σας και να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα ενός καλύτερου φιλοζωικού κόσμου.

 


Γίνε Μέλος ή Φίλος Σήμερα

Υποστήριξε ενεργά το κόμμα για τα ζώα, πάρε αποφάσεις, ανάλαβε δράση.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
Back To Top
animalpolitics.gr