Animalpolitics.gr
Δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση: εκλογή προσωρινού πανελλαδικού

Δεύτερη προσυνεδριακή συνάντηση: εκλογή προσωρινού πανελλαδικού


Την Τετάρτη 16/12/2020 έγινε στην πλατφόρμα «zoom» η πρώτη ανοικτή  προσυνεδριακή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν περί τα σαράντα μέλη του Κόμματος για τα Ζώα.

Η συνεδρίαση αφιερώθηκε στην παρουσίαση των υποψηφίων για το εξαμελές προσωρινό Πανελλαδικό.

Μετά την παραίτηση της Γκιζέλας Μαγκλή, υποψήφιοι είναι οι Μάτας Απόστολος, Θεοδουλίδης Λεωνίδας, Παπή Χριστίνα, Πέτρου Δημήτρης, Ρούσσου Ρόζα, Φακιολά Νταϊάνα, Ψιλοβίκου-Κέιβ Λυδία. Στις παρεμβάσεις τους υποψήφιες και οι υποψήφιοι έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα και τόνισαν την ανάγκη να λειτουργήσει ένα σοβαρό, αξιόπιστο, τεκμηριωμένο Κόμμα για τα Ζώα στην Ελλάδα:
• Ο Απόστολος Μάτας μίλησε για την παρουσία του στο φιλοζωικό κίνημα της Λέσβου και για την ανάγκη να συνδυάσει το κόμμα την αξιοπιστία με τον ενθουσιασμό και τον τεκμηριωμένο λόγο
• Ο Λεωνίδας Θεοδουλίδης τόνισε την ανάγκη της καλής οργανωτικής προετοιμασίας του συνεδρίου και τον ηθικό χαρακτήρα της πολιτικής του Κόμματος για τα Ζώα.
• Η Χριστίνα Παπή υπογράμμισε την ανάγκη της Πολιτικής Φιλοζωίας και της εισόδου της στα κέντρα αποφάσεων.
• Ο Δημήτρης Πέτρου αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη ύπαρξης ενός σοβαρού και τεκμηριωμένου κόμματος, που θα συνδέσει το ισχυρό πολιτικό του μήνυμα με σημαντικά τμήματα της κοινωνίας.
• Η Νταϊάνα Φακιολά παρέπεμψε στη διαρκή παρουσία της στις κινήσεις για τη δημιουργία του Κόμματος για τα Ζώα και στη διάθεσή της να συνεχίσει να προσφέρει σε αυτήν την προσπάθεια.
• Η Λυδία Ψιλοβίκου υποστήριξε πως το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα εκφράζει ένα παλιό όραμα πολλών φιλόζωων να αποκτήσουν όλα τα ζώα φωνή στο πολιτικό γίγνεσθαι., από το οποίο παραδοσιακά αποκλείονται, κάτι που είναι καταστροφικό για τα ίδια τα ζώα, για τη φύση αλλά και για τους ανθρώπους.
• Τέλος, η Ρόζα Ρούσσου συνέδεσε την ύπαρξη του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα με εκείνη του διεθνούς κινήματος, που το γνωρίζει ως μέλος του Eurogroup for Animals, εκ μέρους της οργάνωσης Ippothesis,  στην οποία είναι υπεύθυνη.

 

  


Οι επτά υποψήφιες και υποψήφιοι για το προσωρινό Πανελλαδικό του Κόμματος για τα Ζώα


ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η ψηφοφορία διαρκεί έως το Σάββατο 19/12/2020 τα μεσάνυχτα.

Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα «animal politics» που μπορείτε να τη κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο από το App Store για iOS, από το Google Play για Android.

Για να ψηφίσετε σωστά, πρέπει να έχετε κατεβάσει την εκδοχή 1.2 που είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 16/12 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει, διαγράψτε την παλιά εκδοχή και κατεβάστε την καινούργια,1.2.

Με βάση την ποσόστωση ταυτοτήτων φύλου, στο εξαμελές πανελλαδικό θα συμμετέχουν 3 ή 4 γυναίκες και 2 ή 3 άνδρες.

Την επόμενη Τετάρτη, 23/12/2020, θα γίνουν αποκεντρωμένες συναντήσεις, για να γνωριστούν καλύτερα τα μέλη μας μεταξύ τους. Θέμα των συναντήσεων θα είναι μια πρώτη, ελεύθερη συζήτηση για την πολιτική απόφαση του συνεδρίου.

ΜΙΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ

1.
H εφαρμογή (app) Animal Politics όπως εμφανίζεται στο App Store.
Ανάλογη είναι η καταχώρησή της στο Google Store
 


2.
H καταχώρηση της ψηφοφορίας μας, όπως φαίνεται
στο επάνω μέρος της εφαρμογής Animal Politics
 

3.
Το ερώτημα της ψηφοφορίας και ο κατάλογος των υποψηφίων4.
Επιλέγοντας τις «Πληροφορίες», έχουμε πρόσβαση στα
βασικά βιογραφικά στοιχεία της υποψήφιας ή του
υποψηφίου και στη βασική πολιτική του δήλωση.5.
Εφόσον επιλέξουμε από έναν έως και έξι υποψήφιες/υποψήφιους,
επιλέγουμε «Επιβεβαίωση». Στο κινητό μας τηλέφωνο μας έρχεται με SMS
ένας εξαψήφιος αριθμός, που μας επιτρέπει να ταυτοποιήσουμε την
ψήφο μας με απόλυτη ασφάλεια.

 Γίνε Μέλος ή Φίλος Σήμερα

Υποστήριξε ενεργά το κόμμα για τα ζώα, πάρε αποφάσεις, ανάλαβε δράση.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
Back To Top
animalpolitics.gr