Animalpolitics.gr
Όροι Χρήσης Είσοδος ή Δημιουργία λογαριασμού Wishlist

Μαρία Γεωργαλά

Γέννημα θρέμμα Βολιώτισσα, με καταγωγή από Μικρά Ασία, Μακρυνίτσα και Ιταλία.

Το 2003 κέρδισε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και πήρε υποτροφία για να σπουδάσει Μαγειρική τέχνη στην Αθήνα. Το 2006 έφυγε για Σουηδία και απέκτησε Bachelor Cuilinary Arts & Meal Science στο πανεπιστήμιο του Örebro.

Το 2009-2012 διατηρούσε εστιατόριο ως ιδιοκτήτρια και Chef στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας Πηλίου. Τέλη του 2012 επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα της στην εστίαση, αλλά και στην διδασκαλία της μαγειρικής τέχνης και γαστρονομίας.


Εxecutive chef στις παιδικές κατασκηνώσεις της Τράπεζας Πειραιώς,  τον ξενοδοχειακό Ομίλο Σπύρου (Spyrou Skopelos Experience, Rigas Hotel, Εlios Hotel, Blue Green Bay, Skopelos Holidays Hotel and Spa) και σε επιχειρήσεις εστίασης ανά την Ελλάδα. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις υπηρετεί ως Private Ececutive Chef σε θαλαμηγούς πολυτελείας και σε ιδιωτικές οικίες και πρεσβείες.

Δραστηριοποιείται σε δράσεις που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Tακτικό μέλος και Β’ Αντιπρόεδρος  της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων  / Ελληνικής Ακαδημίας Γαστρονομίας.

Γίνε Μέλος ή Φίλος Σήμερα

Υποστήριξε ενεργά το κόμμα για τα ζώα, πάρε αποφάσεις, ανάλαβε δράση.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
Back To Top
animalpolitics.gr